Pandemi Sonrası Türkiye’de İlkler yaşanıyor.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile EKG Derneği – BABİR Ev Sahipliğinde, uluslararası katılımlı, uzaktan erişimle gerçekleştirilen ilk kongrelerden biri gerçekleştirildi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile EKG Derneği BABİR Ev Sahipliğinde; Uzaktan erişimle, Uluslararası Katılımlı 4. İnsani Bilimler Sempozyumu, uzaktan erişimle başarıyla gerçekleştirildi…

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile Babir Academy Research Center İşbirliğiyle Düzenlenen “Babir International Conference for Humanities-4” Başarıyla Gerçekleştirildi

Üniversitemiz ile Babir Academy Research Center’in ortaklaşa düzenlediği ve 24-26 Mart 2020 ‘de gerçekleştirilmesi planlanan “Babir International Conference for Humanities-4”, koronavirüs (Covid-19) salgınından dolayı uzaktan sunumlar şeklinde gerçekleştirildi.

Dünyayı etkisine alan KORONAVİRÜS salgını nedeniyle pek çok ülkede olduğu gibi ülkemizde de kongreler, konferanslar, toplantıların iptal edilmesi kararlaştırıldı; ancak “Babir International Conference for Humanities-4” iptal edilmeyerek uzaktan erişim yöntemiyle gerçekleştirildi ve pandemi sonrası Türkiye’de uzaktan erişimle gerçekleştirilen ilk kongrelerden biri olarak yerini aldı.

Uluslararası ilişkiler, ekonomi, hukuk, dil, edebiyat, ilahiyat, eğitim bilimleri ve diğer sosyal bilimler alanlarındaki çalışmalara yer verilen kongrede; Irak, Cezayir, Libya, Ürdün, Filistin, Suudi Arabistan ve Türkiye’den 52 akademisyen uzaktan erişimle katılım sağlayarak sunumlarını başarıyla gerçekleştirdi.

Habere esas;

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Web Sayfası Linki:

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Medya Paylaşımı: